- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Kapr pečený na víně se žampiony
Kapra očistíme, opláchneme, osušíme, naporcujeme a osolíme. Cibuli nadrobno nakrájíme a zpěníme na másle, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Kapra vložíme do pekáče, přelijeme cibulí,...
vícePolévka z červeného zelí se smetanou
Zelí zbavíme ovadlých a poškozených listů, odstraníme košťál, rozkrojíme hlávku na čtvrtky a pokrájíme na nudličky. Nakrájené zelí vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Z másla a mouky...
vícePomazánka z hermelínu
Uvařená vejce, hermelín a salám nastrouháme nahrubo, cibuli drobně pokrájíme, česnek utřeme se solí. Všechny suroviny promícháme v míse s majonézou, solí a bílým pepřem. Pod fólií necháme...
vícePečené rybí filé v bylinkové marinádě
Bylinky nasekáme najemno, smícháme s olivovým olejem, citronovou šťávou a do směsi vložíme porce filé. Pod fólií necháme zhruba 3 hodiny marinovat. Odleželé porce osmažíme z obou stran na...
víceHrášková polévka se zeleninou
Kořenovou zeleninu a pórek očistíme a nakrájíme na kousky. Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať a kopr nasekáme najemno, hrášek scedíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele