- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Salsa z jablek
Jablka omyjeme, rozpůlíme, odstraníme jádřince, nakrájíme na kostičky a pokapeme citrónovou šťávou. Cibuli oloupeme a nasekáme. K jablkům přidáme nasucho opražené plátky mandlí, cibuli,...
víceVepřové steaky s olivovou omáčkou
Troubu předehřejeme na 180°C. Olivy rozpůlíme, zbavíme pecek a nakrájíme na tenké proužky. Šalotku a česnek oloupeme a jemně nasekáme. Vepřové steaky osušíme, po obou stranách tence potřeme...
vícePastýřský koláč z hovězího masa
Troubu předehřejeme na 170 °C nebo na stupeň 3. Zapékací mísu vymažeme 8 ml olivového oleje. V hrnci rozpálíme zbývající 15 ml olivového oleje, 1-2 minuty restujeme mleté hovězí maso. Přidáme...
víceZázvorové čatní
Do mixéru dáme citrónovou šťávu a čerstvý, oloupaný, nahrubo nakrájený zázvor a rozinky. Stroužky česneku oloupeme, drobně nasekáme a přidáme k zázvoru. Přidáme sůl a umixujeme do pasty. Čatní...
vícePštrosí medailonky s rozmarýnem na gnocchi
Pštrosí medailonky krátce opláchneme pod studenou vodou a osušíme kuchyňským papírem. Rozmarýn opláchneme, snítky překrojíme a jehličky na spodní části snítky otrháme a dáme stranou. Každý...
víceKari koření
Lusky kardamomu rozloupneme a vytáhneme černá semínka. Slupky vyhodíme. Sušené chilli papričky zbavíme semínek. Všechny přísady smícháme v mlýnku na kávu a meleme 1-3 minuty, dokud...
víceZelné knedlíky pro BBB dietu
Připravíme si datle, které vypeckujeme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Zelné listy oddělíme, aby každý list zůstal neporušený. Na pánvi rozpálíme olivový olej a restujeme cibuli...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele