- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Jehněčí rendlík s tykví a lusky okry
Omyjeme jehněčí maso, osušíme a nakrájíme na sousta. Lusky okry omyjeme a příčně rozpůlíme. Dužinu z tykve rovněž nakrájíme na sousta. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli jemně nasekáme a česnek...
víceJehněčí maso s chilli krustou
Nasekáme pistácie. Petrželku opláchneme, do sucha otřepeme, lístky otrháme ze stonků a nasekáme. Chilli papričky omyjeme a nadrobno nakrájíme, umixujeme petrželku se 4 polévkovými lžícemi...
víceOkoun na bylinkách s limetkou
Na pánvi rozpálíme na středním plameni olivový olej. Obě strany filetů rovnoměrně posypeme tymiánem, sušenou bazalkou a solí. Filety dáme na pánev. Rybu smažíme 10-15 minut nebo dokud není...
víceSaltimbocca s šalvějí
Telecí řízky osušíme a lehce naklepeme mezi dvěma listy průhledné fólie. Na každý řízek položíme plátek šunky, lístek šalvěje a zajistíme párátky. V pánvi rozehřejeme 2 polévkové lžíce másla,...
víceVepřové saté s arašídovým dipem a okurkovým salátem
Pasta: Cibuli a česnek oloupeme, nahrubo nakrájíme, s 1 kávovou lžičkou soli, cukrem, 1/2 kávové lžičky cayenského pepře a sezamovým olejem vložíme do mixéru, umixujeme jemnou pastu. Řízky:...
víceSkořicové čtverečky
Předehřejeme troubu na 180°C nebo na stupeň 4. Vaječné bílky našleháme v tuhou hmotu. Žloutky nepřidáváme. V míse smícháme všechny přísady, promícháme a potom vmícháme hmotu z bílků....
víceTelecí kotlety s broskvovou salsou
Telecí kotlety krátce opláchneme pod studenou vodou, dobře osušíme kuchyňským papírem a okořeníme solí a pepřem. V pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a telecí kotlety v něm opékáme po každé...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele