- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- dudlik
dudlik
Hodnost: | Jen se vezu (39.8% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 01.01.1913 |
Členem od: | 15.09.2013 |
Oblíbené jídlo: hranolky
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1034x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro dudlik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 17x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1034S bramborovým salátem párečky
Očistíme brambory, vložíme je do hrnce se studenou vodou a přivedeme k varu. Snížíme teplotu a necháme 20 minut dovařit. Slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Plátky...
víceBrambory v lesklé košilce
Omyjeme brambory, osušíme je a vykrojíme do nich ze strany křížek. Předehřejeme troubu, připravíme si 6 čtverců alobalu, abychome do nich mohli jednotlivé brambory zabalit. Každý čtverec...
vícePerlička s jalovcem a šalvějí
Pod studenou tekoucí vodou omyjeme perličku, osušíme, naporcujeme na 8 kousků. Játra odložíme stranou. Oloupeme česnek. Marinádu připravíme z bílého vína, česneku, jalovce a šalvěje....
víceKrůtí špízy grilované
Krůtí prsní řízky omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na každý řízek dáme 3 plátky slaniny. Šalvěj otrháme a posypeme maso. Řízky stočíme podélně v závitky a rozkrájíme, aby vznikla 4...
víceKuřecí prsa gratinovaná s hořčicí
Kuřecí prsní řízky bez kosti opláchneme a osušíme. Osolíme, opepříme, ochutíme kari kořením a dáváme je postupně do vymazané zapékací mísy. Potřeme je směsí dijonské a americké hořčice. Tuhý...
víceHusa s majoránkou a jablky
Očištěnou husu s krkem a droby opláchneme, osušíme a odstraníme nadbytečný tuk. Odřízneme krk, nakrájíme najemno a dáme stranou s drůbky. Uvnitř husu nasolíme a svážíme kuchyňskou nití. Jablka...
vícePečená husa bez nádivky
Očištěnou husu opláchneme, osolíme a opepříme. Dáme ji do pekáče hrudí nahoru a v předehřáté troubě pečeme 180 minut. Občas propíchneme na stehnech a křídlech, aby vytekl tuk. Po 45 minutách...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Zapečené lilky s parmezánem
Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách...
víceSmažené bramborové hranolky
Oloupané brambory nakrájíme na hranolky dlouhé asi 4cm a široké asi 1cm. Propláchneme je ve studené vodě, necháme okapat a usmažíme v horkém tuku dozlatova. Po vyjmutí z tuku a po okapání...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
4 65 min Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele