- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vasek
vasek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 967x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vasek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 967Kančí maso dušené v pivě
Odblaněné maso nakrájíme na větší kousky, cibuli nadrobno, kořenovou zeleninu nastrouháme nahrubo, slaninu bez kůže rozkrájíme na kostičky, kůrku tmavého chleba nastrouháme. V hrnci...
víceKančí maso dušené se zeleninou
Kančí maso odblaníme, nakrájíme na větší kousky, cibuli oloupeme, rozkrájíme nadrobno, očištěnou mrkev, petržel a celer nastrouháme nahrubo, cukety bez jader krájíme na malé kostičky. V hrnci...
víceKančí roláda na slanině
Kančí maso odblaníme, rozřízneme na větší plát, naklepeme, potřeme hořčicí, zavineme do rolády, povrch osolíme, opepříme a ovážeme provázkem. Slaninu bez kůže nakrájíme na kostičky, cibuli...
víceKančí rizoto
Kančí maso z kýty odblaníme, nakrájíme na menší kostičky, cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, červenou papriku bez jádřince na tenké proužky, pórek na tenká kolečka, zelenou část pórku...
víceJelení plátky s houbovou omáčkou
Jelení maso z odblaněné kýty nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Čerstvé nebo mražené houby nakrájíme na plátečky, sušené houby v ruce rozemneme na hrubý...
víceJelení plátky na smetaně
Jelení kýtu bez kosti odblaníme, uzený bok z poloviny nakrájíme na klínky a maso bůčkem prošpikujeme. Zbytek uzeného bůčku nakrájíme na drobné kostičky, kyselé okurky nastrouháme nahrubo. V...
víceJelení kapsa
Žampiony nakrájíme na plátky, strouhanku namočíme v mléce, slaninu nakrájíme na drobné kostičky. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme slaninu, žampiony, osmažíme, přidáme vejce, osolíme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele