- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ondra
ondra
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 990x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ondra |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 990Telecí řízky ze svíčkové
Maso nakrájíme na čtyři plátky, naklepeme pěstí, osolíme a z jedné strany posypeme moukou. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme řízky pomoučenou stranou dolů a opékáme asi 2 minuty. Řízky...
víceTelecí maso na paprice s párkem
Maso nakrájíme na střední kostky, cibuli nadrobno, rajčata na kostičky, párky na kolečka. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a necháme zpěnit. Do hrnce vložíme kostky masa, osolíme,...
víceTelecí maso pečené na smetaně
Maso osolíme a na rozpáleném oleji prudce opečeme ze všech stran. Maso vložíme do pekáčku i s olejem, posypeme kmínem a tymiánem. Podlijeme vodou, přidáme vepřovou nožičku a pečeme v troubě...
víceBifteky mleté
Maso ze svíčkové naškrabeme, nebo nebo najemno nakrájíme, promícháme s pokrájenou cibulí a umeleme na masovém strojku. Přisypeme sůl, pepř, kmín a saturejku. Necháme pár minut odležet, aby se...
víceBrněnský roštěnec
Maso z roštěnce naklepeme, nakrájíme na delší nudličky a na rozpáleném oleji smažíme asi 5 minut. Mrkev, celer a petržel nastrouháme nahrubo a přisypeme k masu. Přidáme ještě rozinky a na...
víceRoštěnky s hráškem
Roštěnky naklepeme, po obvodu nařízneme, posypeme solí, mletou paprikou a lehce obalíme v mouce. V pánvi rozpálíme olej a plátky masa na něm zprudka opékáme z každé strany asi 4 minuty....
víceHovězí závitky v alobalu
Plátky masa naklepeme, posypeme solí, pepřem a potřeme pikantní hořčicí a prolisovaným česnekem. Na maso položíme plátky anglické slaniny, plátky okurky, kolečka cibule a plátky kabanosu....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele