- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ondra
ondra
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 990x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ondra |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 990Telecí hrudí s klobásovou nádivkou
Telecí hruď vykostíme a nařízneme tak, aby vznikla kapsa. Nyní si připravíme nádivku. Strouhanku necháme nasáknout vývarem, klobásy oloupeme a se strouhankou šťouchadlem rozmačkáme....
víceTelecí nožičky jako předkrm
Telecí nožičky vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kousek cibule, karotky a celeru. Přivedeme k varu a vaříme hodinu a čtvrt. Do horké vody ještě vložíme svazek bylinek. ...
víceTelecí mozeček zapečený s vejci
Mozeček spaříme a odblaníme. Vložíme do hrnce s horkou vodou, osolíme a povaříme 40 minut. Scedíme, nakrájíme na plátky, vyskládáme na máslem vymazaný plech. Na každý plátek mozečku poklademe...
víceZapékané hovězí plátky s ledvinkami
Hovězí plátky osolíme, opepříme a přidáme špetku muškátového oříšku. Vložíme do pekáčku vymazaného máslem, ledvinky nakrájíme na slabší plátky a položíme na maso. Trochu osolíme a opepříme,...
víceDršťky na provensálský způsob
Vařené dršťky nakrájíme na slabší proužky, cibuli nadrobno, rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na menší kostičky, petrželku posekáme najemno, česnek prolisujeme. V hrnci...
víceHovězí ocásek s párkem
Ocásek rozsekneme na několik menších dílů, cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky, česnek prolisujeme. Do hrnce nasypeme slaninu, necháme trochu vyškvařit a do tuku vložíme cibuli,...
víceSkopové maso na jihomoravský způsob
Skopové maso bez loje nakrájíme na menší kousky, cibuli na kolečka, papriky zbavíme jádřinců a pokrájíme na proužky, rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na plátky, brambory a salám také na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele