- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ondra
ondra
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 990x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ondra |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 990Dvakrát pečené brambory
Čtyři velké brambory dobře omyjeme, celé položíme na plech a dáme péct. Pečeme při vyšší teplotě asi 40 minut. Každou bramboru podélně rozřízneme na dvě poloviny. Vnitřní bramborovou hmotu...
víceBramborový nákyp se třemi druhy sýrů
Brambory očistíme, omyjeme a nakrájené vložíme do hrnce. Podlijeme vodou, osolíme a vaříme 20 minut. Hotové brambory vsypeme do mísy a rozšťoucháme. Necháme vychladnout. Sýry nastrouháme...
víceKrakonošův oheň
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a necháme odležet. Na pánvičce rozpálíme olej a maso krátce prudce orestujeme, aby se zatáhlo. Pak zmírníme oheň, podléváme vývarem a dusíme doměkka. Maso...
víceŘezy z listového těsta s banány
Nejprve si dle návodu uvaříme pudink vanilkový a pudink čokoládový. Oba necháme vychladnout. Hotové listové těsto rozdělíme na dvě půlky. Z každé z nich vyválíme obdélník velký jako plech,...
víceMexický zeleninový salát s vejcem a fazolemi
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout. Připravíme zálivku. Majonézu, cukr, sůl, pepř a kečup dobře promícháme a uložíme do chladu. Okurku, rajčata, cibuli a papriku nakrájíme...
víceZapečené plněné žampiony
Vybereme velké, pevné žampiony, odřízneme nohu a špičatou kávovou lžičkou vydlabeme vnitřky, hlavy seřízneme tak, aby dobře stály. Nohy a ostatní odřezané části žampiónů nasekáme na malé...
víceDušené kuře s bramborami
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme máslo a vložíme kuřecí stehna. Opékáme po obou stranách asi 15 minut, poté stehna vyndáme z pánve a vložíme do pekáčku. Na tuk v pánvi přisypeme posekanou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele