- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nos
nos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1173x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1173Skopová svíčková
Maso očistíme, prošpikujeme slaninou, osolíme a zprudka na oleji osmažíme. Na pánvi rozpustíme polovinu másla a zvolna osmahneme na plátky nakrájenou zeleninu a cibuli, zalijeme studeným...
víceSkopová kýta na česneku
Skopovou kýtu vykostíme, prošpikujeme česnekem, povrch potřeme drceným česnekem se solí. Maso dáme na osmaženou cibuli a rychle smažíme na tuku po obou stranách, přilijeme vodu, přidáme pepř,...
víceSkopové kočovníků
Kýtu očistíme, osolíme, opepříme, potřeme kremžskou hořčicí smíchanou s moukou, posypeme sekanou petrželkou a na rozpáleném oleji prudce opečeme. Přendáme do pekáče, obložíme kousky nakrájené...
víceSkopový pekáč
Brambory oloupeme a nakrájíme na velké kostky. Smícháme je s nakrájenou cibulí. Vložíme na dno pekáče. Na ně poklademe na větší kousky nakrájené maso, na plátky nakrájené lilky, opepříme,...
víceBačova skopová polévka
Ve velkém hrnci dáme vařit osolenou vodu a maso. Na másle osmahneme nakrájenou, očištěnou zeleninu a přidáme ji k masu. Zvlášť uvaříme oloupané, nakrájené brambory a propláchnuté kroupy. ...
víceSmažené jehněčí kotlety na česneku
Utřeme česnek se solí a pepřem. Očištěné kotlety na okrajích nařízneme, lehce naklepeme a potřeme česnekovou směsí. Maso obalíme v hladké mouce smíchané s paprikou a ve vyšší vrstvě oleje...
víceJehněčí kýta podle barona
Připravíme nálev: Všechny suroviny krátce svaříme a necháme vychladnout. Omyté maso potřeme solí smíchanou s tlučeným jalovcem, pepřem, prošpikujeme slaninou. Kýtu dáme do keramické nádoby,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele