- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nos
nos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1173x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1173Mátová rajská omáčka k cuketovým rolkám
Cukety omyjeme, každou po délce rozkrájíme na osm tenkých plátků. Krajové části nakrájíme na velmi jemné kostičky. Plátky cukety rychle opečeme po obou stranách na oleji. Ochutíme solí a...
víceSépiové rizoto s žampiony
Oloupeme šalotky a jemně nasekáme. Očistíme houby a pokrájíme na plátky. Vykucháme sépie, sloupneme z nich vnější blánu, vyjmeme hřbetní kost a pokrájíme na proužky. Nasekáme petrželku. ...
víceRybí nákyp po milánsku
Uvaříme 2 vejce. Střídu zalijeme v misce trochou rybího vývaru. Stáhneme z ryby kůži, vykucháme ji, vykrájíme z ní plátky, omyjeme a pokrájíme na kusy. Vložíme je do mixéru společně s...
víceSvítek s těstovinami a rybami
Uvaříme těstoviny, pak je scedíme, rozdělíme do 4 nízkých formiček o průměru 16 cm, které jsme lehce vymazali máslem, a necháme je vystydnout. V pánvi osmažíme na lžíci oleje oloupaný česnek...
víceSedmihradský šoulet
Skopové i vepřové maso očistíme a omyjeme. Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu a dáme maso vařit téměř doměkka, vývar použijeme na šoulet. Přes noc namočené fazole uvaříme doměkka, také...
víceTagliatelle Carbonara se žampiony
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce. Zatímco se vaří těstoviny, odřízneme ze slaniny kůži a slaninu nakrájíme na malé kousky. Smažíme je a na...
víceOstrá kokosová omáčka s telecím plátkem
Maso nakrájíme na 4 plátky a potřeme je sójovou omáčkou, čerstvým zázvorem a najemno nasekaným česnekem. Ananas oloupeme a rovněž rozkrájíme na 4 plátky. Rozehřejeme kari a rozmícháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele