- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nos
nos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1173x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1173Těstovinová polévka s fazolemi
Do vody na 1 hodinu namočíme fazole, potom je scedíme a propláchneme. Do velkého hrnce dáme uzené koleno, nakrájenou cibuli, skořici, cayenský pepř, fazole, olivový olej a vývar doplněný...
víceSalát s rýží a žampiony
Rýži uvaříme ve slané vodě podle návodu na obalu doměkka. Scedíme, propláchneme v horké vodě a opět scedíme. Dáme do salátové mísy. Zatím uvaříme v osolené vodě fazolky, vaříme 4-5 minut,...
víceHanojské kuře s nudlemi
Nudle uvaříme podle návodu na obalu. Slijeme je a propláchneme. Zahřejeme wok, nalijeme olej, vložíme na nudličky nakrájenou papriku, nasekaný zázvor, drcený česnek a bílé části jarní cibulky...
víceKrémová polévka s mušlemi a šafránem
Přebrané a očištěné mušle vložíme do hrnce, přidáme česnek a zalijeme vínem. Zakryté 5 minut povaříme. Mušle vyndáme, neotevřené vyhodíme a zbytek vybereme z lastur. Vývar přefiltrujeme a...
víceKuřecí řízek na másle
Servírovací podnos předehřejeme v troubě na 60°C (horkovzdušná 50°C). Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a slabě zaprášíme moukou. Rozehřejeme pánev, necháme zpěnit 50 g másla na silném...
víceSýrová omáčka s parmezánem
Jíšku smícháme s mlékem a vaříme. V horké omáčce necháme rozpustit tavený sýr, přidáme zakysanou smetanu a vše ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Smícháme nastrouhanou citronovou kůru...
víceRavioli plněné s ragú z chobotniček
Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme odpočinout. Nasekanou šalotku smažíme na lžičce másla, přidáme nakrájené brambory, osolíme, poléváme vývarem. Měkké brambory rozmixujeme s...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele