- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Zapečený květák s rajčaty
Očištěný květák rozebereme na růžičky, uvaříme v osolené vodě do poloměkka, slijeme a necháme okapat. Zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Vrstvíme do ní růžičky květáku a...
víceČesneková omáčka s feferonkou
Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky a mírně osmahneme na oleji. Přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou feferonku a ještě chvíli společně opékáme.
víceKyselá bramborová polévka
Oloupané, na kostičky nakrájené brambory zalijeme vařící osolenou vodou, přidáme kmín a uvaříme do měkka. Do polévky přilijeme mléko rozmíchané s moukou, přilijeme 1/8 l vody, ve které jsme...
víceRýžový nákyp s párkem a taveným sýrem
Rýži přebereme, propereme, mírně osolíme a dáme do mléka vařit. Máslo utřeme se žloutky do pěny, vmícháme uvařenou rýži, oloupané párky nakrájené na kolečka a vše zjemníme ušlehaným sněhem z...
víceHolštýnské telecí řízky
Do máslem vymaštěného lívanečníku vyklepneme 4 vejce a ozdobíme je kouskem sardelového řezu a kapary. Bílky mírně osolíme a smažíme, až bílky ztuhnou. Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme...
vícePečená červená řepa
Dobře omytou řepu vložíme na pánvičku, podlijeme trochou vody a upečeme v mírně vyhřáté troubě téměř do měkka. Upečenou řepu oloupeme, nakrájíme na plátky a upravíme na talířky. Pokapeme...
víceJarní kuře na rožni
Očištěná a omytá kuřata rozpůlíme a odstraníme žeberní kostičky. Maso osolíme a opepříme. Kuřata vložíme na plech potřený olejem a zprudka pečeme na roštu grilu na přímém ohni. Hotové porce...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele