- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Těstoviny s kuřecími játry a zeleninou
Očištěná kuřecí játra nakrájíme na kousky a na rozehřátém oleji je za stálého míchání opečeme. Podlijeme 3 lžícemi vody, na mírném ohni dusíme 10 minut. Těstoviny uvaříme podle návodu,...
vícePestrý zeleninový nákyp
Hrášek, omytý a na kousky nakrájený pórek i očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev promícháme, vložíme do zapékací mísy. Zalijeme trochou vývaru, osolíme, opepříme a dusíme v troubě asi 15...
víceKapusta dušená s mrkví
Očištěnou mrkev nakrájíme na nudličky. Omytou, košťálu zbavenou kapustu uvaříme do poloměkka a nasekáme. V kastrole na másle necháme zesklovatět jemně pokrájenou cibuli. Přidáme mrkev,...
víceŽampionové omelety na telecím masu
Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a osmahneme na polovině dávky másla. 1/4 žampionů vložíme na pánev s rozehřátým olejem, zalijeme vejcem rozkvedlaným se solí a lžící smetany, usmažíme...
víceKrůtí stehno na šalvěji
Sušené houby shitake namočíme do horké vody na 1 hodinu, vymačkáme je a drobně nakrájíme. V troše vody povaříme omytý libeček, vývar později použijeme na zalití. Omyté krůtí stehno obložíme...
víceOlivový chléb
Z mouky, droždí, soli a vlažné vody vypracujeme pevné těsto. Necháme je přikryté vykynout na teplém místě. Z těsta vyválíme dvě placky, jedna placka musí být o něco větší. Větší placku...
víceVepřové kotlety s klobásou a bramborami
Oloupané brambory a jablka nakrájíme na kostičky. Brambory dáme do horkého vývaru a uvaříme do poloměkka. Přidáme jablka, vaříme, až brambory zcela změknou a vsají vývar. Omyté kotlety na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele