- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Čínské zelí dušené s celerem
Omyté zelí rozpůlíme a nakrájíme na proužky, oloupaný celer nakrájíme na tenké nudličky. Na polovině dávky sádla podusíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené zelí a celer,...
vícePřírodní telecí s hlívou ústřičnou
Omyté telecí maso vložíme do pekáče, podlijeme vodou, pečeme asi 20 minut v silně vyhřáté troubě. Mrkev oloupeme, nakrájíme na kousky, omytou kapustu rozebereme na růžičky, větší překrojíme....
víceOmeleta z brambor a hrášku
Slaninu drobně nakrájíme a vyškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a necháme zrůžovět. Potom přidáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme a podusíme. Zvlášť na másle podusíme hrášek a...
víceIrské rybí řízky
Hladkou mouku smícháme s práškem do pečiva, nasekanou petrželkou, tymiánem, solí a pepřem. Přilijeme asi 100 ml vody a vše dobře promícháme. Těstíčko má mít hustotu smetany. Omyté a osušené...
víceJemné mandlové preclíky
V mouce rozdrobíme máslo, přidáme cukr, žloutek, mleté mandle, skořici a tlučené hřebíčky. Rychle vypracujeme těsto a necháme je v chladu odpočinout. Z těsta tvarujeme malé tenké válečky a z...
víceVepřová plec na česneku
Omyté maso potřeme česnekem utřeným se solí a mírně po všech stranách opečeme na rozehřátém sádle. Podlijeme trochou vlažné vody a za častého obracení upečeme doměkka. Během pečení maso...
víceKuřecí salát se šlehačkou
Vařené (nebo pečené) kuřecí maso nakrájíme na kousky a vsypeme do mísy. Přidáme hořčici, očištěnou, nahrubo nastrouhanou mrkev, sůl a nadrcený zelený pepř. Vše promícháme. Nakonec do směsi...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele