- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Skopová kýta pečená
Omytou kýtu zbavíme šlach, odblaníme, vykostíme a potřeme solí, pepřem a česnekem. Maso nejdříve opečeme na tuku a potom dáme péci do trouby. Během pečení kýtu potíráme máslem nebo podléváme...
víceKvětáková polévka bez jíšky
Omytý květák rozebereme na růžičky, zalijeme osolenou vodou a uvaříme květák téměř doměkka. Polovinu květáku dáme do mixéru, přilijeme smetanu, přidáme žloutky a podle potřeby trochu vývaru z...
víceSalát z červené řepy s jablky
Očištěnou červenou řepu nastrouháme, přidáme oloupaná, nastrouhaná jablka a zakapeme citronovou šťávou. Osolíme a mírně osladíme. Do salátu vmícháme rozkvedlaný jogurt (nebo kefírové mléko). ...
víceTelecí kotlety s pikantní náplní
Kotlety omyjeme, osušíme a do každé nařízneme kapsu. Maso uvnitř i na povrchu osolíme a opepříme. Omytá rajčata, oloupaný česnek a okapanou mozzarellu nakrájíme na plátky. Polovinu...
víceKrémová polévka z telecího masa
Telecí maso a nahrubo nakrájenou kořenovou zeleninu vaříme v osolené vodě doměkka. Když je maso měkké, polévku procedíme a maso umeleme. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na másle...
víceMandlové slzičky
Z mouky, másla, cukru a mletých mandlí vypracujeme těsto. Necháme je v chladu chvíli odpočinout. Těsto vyválíme a vykrajíme tvary slziček (nebo jiné tvary). Urovnáme je na vymazaný plech a...
vícePikantní vepřový šašlik
Omyté maso nakrájíme na plátky, ponoříme do oleje, opepříme, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Necháme alespoň 24 hodin v chladu uležet. Rajčata omyjeme, nakrájíme na dílky a napichujeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele