- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Bublanina ze Simly
Utřeme máslo, cukr a vejce. Vmícháme hladkou mouku, kypřicí prášek a špetku soli. Podle potřeby zředíme těsto trochou mléka. Polovinu těsta vlijeme do vymaštěného pekáče, vsypeme ovoce a...
vícePudink ze štiky
Očištěnou štiku vykostíme a maso umeleme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a povaříme na hustý bešamel. Přidáme mleté maso, žloutky, špetku muškátu, sůl a smetanu....
víceOlivové máslo
Olivy nadrobno nasekáme, oloupanou šalotku najemno nakrájíme. Obojí smícháme se změklým máslem a podle chuti osolíme a opepříme.
víceHovězí hranolky na červeném víně
Omyté maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a zlehka opečeme na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli, osmahneme, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme trochou vody,...
víceKachna ve vinné omáčce
Očištěnou a omytou kachnu naporcujeme a osolíme. Do kastrolu vsypeme na kostičky nakrájenou slaninu a necháme ji zesklovatět. Vložíme porce kachny, opečeme po všech stranách a vyjmeme. Do...
víceBavorská polévka
Omytý namočený hrách a kroupy vaříme každé zvlášť téměř doměkka. Po 1 1/2 hodině varu oboje smícháme, přidáme na kousky nakrájené maso opečené na zpěněné cibuli, papriku, koření a vše...
víceJablečné bonbony
Cukr s vodou svaříme na hustší sirup. Přidáme oloupaná, nastrouhaná jablka, promícháme a do směsi přidáme nastrouhanou kůru a vymačkanou šťávu z pomeranče. Vaříme za stálého míchání a když...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele