- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Ostružinový salát se šunkou
Omytý a osušený hlávkový salát natrháme na kousky, zlehka promícháme s omytými a osušenými ostružinami. Přimícháme šunku nakrájenou na kostičky. Olej, ocet a citronovou šťávu prošleháme...
víceŠpenát s pórkem a vejci
Omytý pórek nakrájíme na kolečka. Očištěný a omytý špenát necháme okapat a nahrubo jej nasekáme. Očištěnou papriku nakrájíme na čtverečky. Vejce vaříme 8-10 minut natvrdo. V hrnci rozehřejeme...
víceVepřová kýta s pórkem a žampiony
Omytou vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Maso osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme na pánvi na oleji. Opečené maso vyjmeme a...
víceChlebíček ovocný z bílků
Z bílků ušleháme tuhý sníh a po částech do něj zašleháme cukr. Lehce vmícháme mouku s jemně nakrájeným kandovanýmm ovocem. Pečeme v dobře vymaštěné a hrubou moukou vysypané formě. Částečně...
víceHlávkový salát s biokysem
Hlávkový salát zbavíme zvadlých listů, překrojíme jej na 4 díly a dobře propláchneme pod tekoucí vodou. Biokys vyšleháme a zamícháme do něj cukr a sůl. Ochucený biokys uchováváme v chladu. ...
víceRagú z filé se zeleninou
Očištěný květák uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a po okapání rozebereme na růžičky. Z poloviny másla a z hladké mouky připravíme světlou jíšku, vlijeme smetanu a rozšleháme metlou....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele