- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Karbanátky s cibulovou omáčkou
Žemli namočíme do vody a vymačkáme. 1 oloupanou cibuli nakrájíme a necháme zesklovatět na lžíci másla. Žemli i cibuli promícháme s mletým masem, přidáme vejce, papriku, hořčici, sůl a pepř....
víceChřestový salát
Chřest oloupeme a nakrájíme na kousky asi 2cm dlouhé. Dřevnaté konce odřízneme. Chřest uvaříme v osolené vodě se špetkou cukru doměkka. Ještě teplý marinujeme v octě, oleji a jemně nasekané...
víceVejce v rajčatech
Omytá rajčata rozpůlíme, osolíme a položíme do kastrolu řezem vzhůru. Rajčata opečeme, vložíme do nich oloupaná vejce uvařená nahniličko, osolíme, poklademe plátky slaniny a vše opečeme. ...
vícePikantní sýrový nákyp
K žloutkům přidáme hořčici, sůl, pepř a vše utřeme do pěny. Přimícháme nastrouhaný sýr a zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků. Směs nalijeme do 5 zapékacích misek vymazaných máslem,...
víceSvíčkové řezy s kuřecími játry
Z odblaněné a omyté svíčkové nakrájíme 2 plátky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, rychle opečeme s plátky kuřecích jater na oleji. Opečené maso i játra vyjmeme, do šťávy přidáme...
víceLinecké angreštové košíčky
Mouku smícháme s moučkovým cukrem a rozdrobenou Herou, přidáme žloutky, přilijeme vodu a vypracujeme hladké těsto. Zabalíme je do fólie a necháme chvíli odpočinout. Potom těstem vyplníme...
víceVídeňský houbový krém
Očištěné houby nakrájíme na plátky a na másle a jemně nakrájené cibuli je dusíme 10 minut. Potom je zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vínem, mlékem a povaříme. Vzniklou směs rozmixujeme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele