- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 52Patisonové řízky
Patisony oloupeme a nakrájíme na plátky silné asi 1cm. Osolíme je, necháme chvíli odpočinout a když pustí šťávu, osušíme je papírovou utěrkou. Plátky obalíme v hladké mouce, ve vejcích...
víceKapusta s pórkem a rajčaty
Očištěnou kapustu povaříme v osolené vodě do poloměkka, slijeme a necháme okapat. Očištěný pórek nakrájíme na kolečka a podusíme v kastrole na másle. Přidáme vroucí vodou spařená, oloupaná a...
víceRychlý broskvový koláč
V míse utřeme 100g změklého másla s cukrem a vejci do pěny. Vmícháme mléko a nakonec po částech přisypeme hrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Plech vymažeme zbylým máslem a vysypeme...
víceKuře Marengo s krevetami
Ve velké pánvi rozehřejeme olej s máslem, přidáme osolené, naporcované kuře a 10-12 minut po obou stranách opékáme. Opečené maso vyjmeme. Do pánve přidáme očištěné šalotky a zprudka je smažíme...
víceLívance borůvkové
V mléce rozkvedláme žloutky, cukr a sůl. Přidáme mouku a pevný sníh z bílků. Nakonec lehce vmícháme borůvky. Lívance pečeme obvyklým způsobem. Podáváme horké s kyselou smetanou.
víceVejce míchaná na másle
Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do rozpuštěného másla a zvolna mícháme, až směs zhoustne. Vejce posypeme omytou, jemně nakrájenou petrželovou natí nebo pažitkou. Ihned podáváme.
víceLyonský salát
Rozkrojeným stroužkem česneku potřeme dno pánve, přilijeme olej a osmažíme na něm kostičky toastového chleba. Smažíme je asi 2 minuty, vyjmeme z oleje a osušíme papírovou utěrkou. Pánev otřeme...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele