- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Fenykl s červenou cibulí
Fenykl omyjeme, nať odřízneme, najemno nasekáme a necháme stranou. Hlízy rozpůlíme a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na osminky. Na pánvi na rozehřátém oleji fenykl mírně...
víceMáslo s červeným vínem
Očištěné šalotky jemně nasekáme, vložíme do 125 ml červeného vína spolu se snítkem tymiánu a necháme téměř vyvařit. Ochladíme a vyjmeme tymián. Povařenou šalotku vmícháme do změklého másla,...
víceOvocný salát s mascarpone
Pomeranče a grapefruity oloupeme, odstraníme bílou dužinu a ovoce rozkrojíme na dílky. Šťávu přitom zachytíme. Ovoce i se šťávou vložíme do mísy, osladíme 2 lžícemi cukru a zakapeme likérem. ...
víceŠalvějové brambory se salátem
Omytý pórek nakrájíme na kolečka, šunku nakrájíme na kostičky. Slunečnicový olej smícháme s majonézou a octem, osolíme, opepříme a vmícháme šunku a pórek. Brambory důkladně omyjeme, cibuli...
víceBramborový hrnec se slaninou
Oloupané brambory zalijeme vodou, osolíme a vaříme doměkka. Uvařené brambory slijeme. Očištěné fazolky nakrájíme na kousky dlouhé asi 6cm. Slaninu nakrájíme na plátky. Obojí povaříme asi 10...
víceKrém mascarpone s višněmi
Z vanilkového lusku vydlabeme dřeň, spolu s mlékem dáme do hrnce a necháme přejít varem. Vsypeme rýži a pod pokličkou za občasného zamíchání necháme chvíli stát. Višně necháme okapat a šťávu...
víceKapustový koláč
Mouku, máslo, žloutek, špetku soli a 2 lžíce studené vody uhněteme, těsto zabalíme do fólie a necháme v chladu 30 minut. Kapustu omyjeme, košťál odstraníme a hlávku nakrájíme na nudličky....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele