- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Cuketky dušené s cibulí
Celé omyté cuketky a oloupanou cibuli nakrájenou na plátky dáme do kastrůlku a podlijeme olejem. Dusíme pod pokličkou na mírném ohni. Před podáváním pokrm osolíme a opepříme.
vícePórek zapečený se šunkou
Očištěné bílé části pórku svážeme, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme do měkka. Ze 40 g másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem, 2 dl pórkového vývaru,...
vícePolévka pivní
3/4 l piva svaříme s cukrem, skořicí a hřebíčkem. Odstavíme z ohně a zašleháme žloutky, rozmíchané ve 1/4 l piva. Zahříváme ve vodní lázni.
víceTresčí filé s česnekovým krémem
V hrnci přivedeme k varu 1/2l osolené vody, přidáme oloupanou cibuli, mrkev a omytý, na kolečka nakrájený citron. Okořeníme bobkovým listem a vložíme omyté porce filé. Zvolna vaříme asi 10...
vícePlněná tykev
Oloupané tykve podélně rozpůlíme a povaříme v osolené vodě s celým pepřem asi 5 minut. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na části másla, přidáme na plátky nakrájené žampiony, osolíme...
víceFazolová polévka se špagetami
Předem namočené fazole uvaříme doměkka. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, škvarky vybereme na talířek. Zbylý tuk zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou z fazolí. Rozšleháme,...
víceKančí hřbet na slanině
Očištěný a omytý kančí hřbet přesekneme, osušíme a protkneme částí slaniny. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli spolu se zbylou slaninou zpěníme na sádle, vložíme osolené maso, opečeme a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele