- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Bramborový chléb
Droždí rozdrobíme se špetkou cukru, 100g mouky a 1/16 l vlažného mléka - necháme vzejít kvásek. Máslo utřeme se zbylým cukrem, vejcem, špetkou soli a kůrou z citronu a pomeranče. Ohřátou...
víceJečné škubánky
V kastrole na mírném ohni opražíme mouku dosucha. Naběračkou postupně přidáváme vroucí osolenou vodu, po každé dávce mouku znovu opražíme a rozmačkáme vidličkou. Postup opakujeme, dokud se...
víceTvarohové halušky
Z mouky a vajec připravíme těsto, vyválíme je a nakrájíme na halušky (flíčky). Uvaříme je v osolené vodě, ocedíme a necháme okapat. Na kostičky nakrájenou slaninu osmahneme dozlatova, vyjmeme...
víceKančí hřbet podle fořta
Omytý, očištěný a odblaněný kančí hřbet potřeme solí, pepřem a tlučeným jalovcem. Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme maso a podlijeme trochou vody. Pečeme v horké troubě vrchní stranou dolů...
víceLedvinky s mozečkem
Ledvinky očistíme a 20 minut je máčíme v mléce. Mozeček vložíme do vlažné vody, odblaníme a odstraníme úlomky kostí. Po okapání mozeček jemně nasekáme. Ledvinky osušíme a nakrájíme na tenké...
víceMaso s bylinkami
Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky a na oleji osmažíme dozlatova. Omyté maso zbavíme šlach a blan, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Osolíme, opepříme a přidáme 4 lžíce vody. Pod...
víceŽabí stehýnka smažená
Omytá stehýnka marinujeme v citronové šťávě, soli a pepři asi 1-2 hodiny. Potom stehýnka osušíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. V rozpáleném oleji je smažíme dozlatova....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele