- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Krůtí karbanátky bez tuku
Omyté krůtí maso umeleme, přidáme nakrájené, v mléce namočené a vymačkané žemle, vejce, sůl, vše zpracujeme, podle potřeby přidáme trochu strouhanky. Ze směsi tvarujeme malé karbanátky a...
víceMajonéza z měkkého tvarohu
V míse rozšleháme tvaroh s mlékem a se žloutky. Za stálého šlehání po kapkách přiléváme olej a šleháme dál do zhoustnutí. Směs osolíme, opepříme a podle chuti přidáme hořčici a ocet. ...
víceHovězí guláš vídeňský
V kastrole na rozehřátém sádle restujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli asi 15 minut. Potom přisypeme mletou papriku, krátce promícháme a vložíme omyté, na kousky nakrájené hovězí maso....
víceVejce se sýrem a žemlí
Žemle nakrájené na nudličky osmažíme na polovině másla. Zbylé máslo dáme na ohnivzdornou pánev, přidáme osolená vejce rozkvedlaná s mlékem, nastrouhaný sýr a osmažené žemle. Vše promícháme a...
víceMíchaný kukuřičný salát
Očištěné kukuřičné palice uvaříme v osolené a mírně oslazené vodě do měkka, po uvaření vyloupáme zrnka. Hrášek vsypeme do vařící osolené vody, uvaříme do měkka a necháme okapat. Očištěnou...
víceBrambory plněné rýží a klobásou
Do poloměkka uvařené brambory ve slupce oloupeme, napříč rozkrojíme a vnitřek opatrně vydlabeme. Mleté maso podusíme na polovině tuku spolu s 1 nadrobno nakrájenou cibulí. Přimícháme dušenou...
víceVepřové řízky v medu
Brambory omyjeme, každou zabalíme do alobalu, pečeme v troubě, vyhřáté na 200 stupňů Celsia, přibližně po dobu 55 minut. Smícháme 6 lžic medu s hořčicí, olejem, provensálským kořením a solí....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele