- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Slepice dušená s hříbky
Očištěnou a omytou slepici naporcujeme, osolíme a opepříme. Vložíme do kastrolu a opečeme na másle. Vyjmeme a ve výpeku krátce osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme kmín,...
víceProvensálská bujabéza
Majonézu, nakrájenou chilli papričku, nasekaný česnek, lžíci protlaku a špetku soli rozšleháme na hladkou omáčku. V misce přikryté fólií vložíme do chladničky. Oloupanou, na kolečka...
vícePolévka Madrilene
2 plátky želatiny namočíme do studené vody a po chvilce je vymačkáme. Rozpustíme je v teplém vývaru, ze kterého jsme sebrali tuk. Omytá a oloupaná rajčat zbavená semínek drobně nakrájíme....
víceCelerový salát s Nivou
Oloupaný celer uvaříme v mírně osolené vodě doměkka. Po vychladnutí celer nakrájíme na nudličky, vsypeme do mísy a opepříme. Zalijeme jogurtem rozmíchaným s nastrouhaným sýrem. Salát podáváme...
vícePstruh v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Mouku smícháme s pivem, solí a žloutky. Zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků a těstíčko necháme asi 10 minut v chladu odležet. Očištěné a omyté pstruhy podél páteře vykostíme. Vzniklé...
víceRassolnik z tresky
Z omytých porcí filé uvaříme vývar. Očištěnou zeleninu a nakládanou okurku nakrájíme na kostičky a lehce osmahneme na oleji. Vývar přecedíme, přivedeme k varu a přidáme oloupané, na kostičky...
víceHovězí vývar se sýrovým strouháním
Z hrubé mouky, nastrouhaného sýru, vajec, soli a pepře vypracujeme tužší těsto. Nastrouháme je na hrubém struhadle a necháme na utěrce asi 30 minut proschnout. Strouhání vaříme ve vroucí...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele