- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Sladké chilli medailonky
Na marinádu smícháme sójovou omáčku, med, najemno nastrouhaný zázvor, sezamový olej a chilli omáčku. Ohřejeme 30 sekund v mikrovlnné troubě na plný výkon. Přidáme vepřové medailonky a necháme...
víceSladké vepřové plátky se sójovou polevou
Vepřové maso nakrájíme přes vlákno na proužky, rozložíme naplocho vedle sebe na pracovní plochu a napícháme vždy na tři vodorovné špízy. Smícháme sójovu omáčku, kečup, hoi-sin, sherry, med a...
víceSladkokyselá zelenina s burákovou omáčkou
Okurku a mrkev oloupeme, papriku očistíme a omyjeme a vše nakrájíme na tenké proužky. Okurku odložíme, papriku a mrkev necháme blanšírovat cca 2 minuty ve vroucí osolené vodě. Poté scedíme,...
víceSladkokyselé zavařované hrušky
Hrušky důkladně omyjeme, oloupeme, rozkrojíme na poloviny, odstraníme stopky a jádřince. Ocet rozmícháme v litru studené vody a namočíme do něj hrušky. V dalším hrnci přivedeme k varu...
víceSlávky s citronovou trávou
Mušle důkladně omyjeme studenou vodou, necháme okapat a použijeme pouze uzavřené. Ty otevřeme špičatým nožem, vybereme masíčko, skořápky vyhodíme. Oloupeme šalotku a česnek, nakrájíme...
víceSlavnostní barevný pilaf
Česnek, feferonky a petrželku nasekáme nadrobno. Smícháme s nastrouhaným vařeným bramborem a mletým masem. Přidáme zázvor, pepř, trochu kmínu, muškátový oříšek a ochutíme solí. Směs necháme...
víceSlavnostní kuřecí jednohubky
Kuřecí maso omyjeme, naklepeme a ochutíme solí a pepřem. Listový špenát propláchneme, spaříme ve vroucí vodě a necháme okapat. Na jednotlivé plátky masa rozprostřeme anglickou slaninu a...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele