- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Jehněčí hřebínek
Troubu předehřejeme na 180C. Maso omyjeme, vyčnívající kosti očistíme od masa a zabalíme do alobalu. Ochutíme solí, pepřem, potřeme olejem, poklademe větvičkami rozmarýnu a tymiánu, podlijeme...
víceJehněčí kotletky s novými bramborami
Smícháme drcený pepř, citronovou šťávu a olej a vzniklou pastou potřeme očištěné kotletky. Zakryjeme a necháme alespoň 30min marinovat. Poté na rozpáleném oleji maso opečeme z obou stran....
víceJehněčí kýta se zapečenými bramborami
Kýtu očistíme, vykostíme a svážeme kuchyňským provázkem. Osolíme a uložíme do chladu. Troubu předehřejeme na 200C. V pekáči rozpálíme olej a maso ze všech stran opečeme. Přidáme oloupané...
víceJehněčí nudličky nakyselo
Omyté maso osušíme a nakrájíme na nudličky. Smícháme koření, sůl a pepř s olejem a necháme ve směsi maso cca 15-20min marinovat. Poté rozpálíme wok, vložíme maso i s marinádou a za stálého...
víceJehněčí panenka pečená v bylinkové krustě
Jehněčí maso očistíme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji zprudka po všech stranách opečeme. Bylinkovou krustu připravíme tak, že toastový chléb najemno nastrouháme a smícháme s nasekanou...
víceJehněčí polévka
Nejprve připravíme vývar z plecka a soli. Jehněčí vnitřnosti očistíme, necháme cca 1min spařit ve vroucí vodě, slijeme, necháme vychladnout a nakrájíme na kousky. V kastrolu rozehřejeme...
víceJehněčí polévka s těstovinami fusilli
Jehněčí maso nakrájíme na kousky a postupně dozlatova orestujeme na rozpáleném oleji. Vyjmeme, osušíme na papírové utěrce. Ve zbylém oleji orestujeme doměkka najemno nakrájenou cibuli a...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele