- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Neslazený mošt z čerstvých švestek
Dobře zralé švestky omyjeme, otrháme stopky, vypeckujeme a rozmačkáme. V kastrolu podlijeme trochou vody a zvolna zahřejeme na teplotu 70 °C. Mezitím občas promícháme. Poté prolisujeme a...
víceHrách vařený po paňdžábsku
Hrách necháme namáčet přes noc. Poté ho se sodou uvaříme ve vodě do poloměkka. Scedíme, vodu uchováme a hrách necháme stát. Cibuli nasekáme a na rozpáleném másle necháme zesklovatět. Přidáme...
víceMořská okurka s pažitkovým olejem a polentovou kaší
Pažitkový olej připravíme smícháním olivového oleje s na jemno rozsekanou pažitkou, solí a pepřem. Necháme odležet min. 4 hodiny. Máslo rozehřejeme v kastrolu, necháme na něm zesklovatět na...
víceDortík s ovocem a čokoládovou pěnou
Nejprve připravíme piškot. Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme mouku, kakao a hmotu důkladně utřeme. Plech vyložíme pečicím papírem, vlijeme těsto a v troubě předehřáté na 200 °C pečeme...
víceBulgogi s kim chee a dipem z jarní cibulky
Maso nakrájíme na kusy široké cca 3cm, zabalíme do sáčku a vložíme na 3h do mrazáku. Poté nakrájíme na velmi tenké plátky. Na marinádu nasekáme cibuli na tenká kolečka, oloupaný česnek a...
vícePomelový salát s mořskými plody
Na dresink rozmícháme v misce rybí omáčku s limetkovou šťávou a cukrem. Zakryjeme fólií a odložíme na později. V pánvi rozpálíme olej a dozlatova na něm osmahneme na tenké plátky pokrájenou...
víceKaviár se smetanou a uzeným lososem
Nejdříve promícháme krémový sýr, kaviár, zakysanou smetanu a nasekaný kopr. Trochu kaviáru a kopru si odložíme stranou. Rozdělíme do skleniček, zakápneme šťávou vylisovanou z citronu....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele