- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zatka
zatka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1135x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 25x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1135Slepičí bujon na čínský způsob
Kuřecí uzená prsa nakrájíme na nudličky. Kerblík omyjeme, lístky otrháme a odložíme na ozdobu. Chilli papričku omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka a papričku drobně pokrájíme. V pánvi na...
víceHastrmanka s vejci
Vejce uvaříme v 5 dl vody natvrdo. Vaříme je 8-10 minut, pak je oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Kopřivy omyjeme, lístky otrháme, dáme do síta a přelijeme je asi 5 dl vařící vody. Pak je...
víceBrynzová polévka s houbami a těstovinou
Čerstvé hříbky očistíme, omyjeme a pokrájíme na plátky. Brynzu si dohladka rozmícháme ve vlažném mléku. Kopr omyjeme a drobně pokrájíme. Očištěný česnek prolisujeme. Do hrnce dáme l litr vody...
víceDrobenkový hruškovo-pomerančový koláč s ořechy
Připravíme si koláčové těsto s pomerančovou příchutí. Omyjeme a osušíme pomeranč. Kůru nastrouháme a dílky pomeranče oloupeme tak, že zbyde jen čistá dužina, kterou pokrájíme na menší kousky. ...
víceUzená krůtí stehna se zelím
Kysané zelí, pokud je velmi kyselé, propláchneme vodou, přidáme sladkou a pálivou papriku, promícháme a vložíme do olejem vymazaného pekáče. Opláchnutá uzená krůtí stehna poklademe na zelí a...
vícePivní chlebovka
Starší chleba (400 g) nakrájíme na kostičky. Polovinu dáme do hrnce a zalijeme 1 litrem piva. Mezitím druhou polovinu pokrájeného chleba osmažíme v pánvi na sádle dozlatova. Namočený chleba...
víceKřehký hruškový koláč s Lučinou
Do mísy nasypeme hladkou mouku, prášek do pečiva, přidáme k ní žloutek, cukr, vanilkový cukr, nastrouhanou citronovou kůru, měkké máslo a špetku soli. Vše promícháme a těsto dobře prohněteme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele