- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zatka
zatka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1135x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 25x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1135Rybí vývar s rýží
Očištěnou rybu vložíme do osolené vody, přidáme celou cibuli, bobkový list, pepř a pomalu vaříme 30 minut. Vývar přecedíme do druhého hrnce, přidáme k němu dobře promytou rýži a vaříme 15...
víceKyselá zelná polévka
V kastrolu si na oleji usmažíme drobně nakrájenou cibuli, přisypeme hladkou mouku a umícháme světle hnědou jíšku, přidáme k ní sladkou papriku, krátce orestujeme, vložíme kyselé, nakládané...
víceZelná čorba
V hrnci si orestujeme na kostky pokrájenou anglickou slaninu a přidáme k ní sladké zelí pokrájené na tenké proužky, osolíme, opepříme, promícháme a restujeme do doby, pokud zelí nezměkne. ...
vícePolévka z kyselých okurek
V hrnci si připravíme světlou jíšku z másla a hladké mouky, přidáme nadrobno pokrájené kyselé okurky, zalijeme 1 litrem teplé vody a promícháme. Polévku osolíme podle chuti a vaříme 20 minut....
víceŠpenátová čorba
Omyté čerstvé špenátové listy ponoříme do vařící vody, spaříme je, scedíme a drobně nakrájíme. Z másla a mouky si uděláme světlou jíšku, zalijeme horkým hovězím vývarem, promícháme (aby se...
vícePolévka z mladých kopřiv
Na jaře z mladých kopřiv otrháme lístky, spaříme horkou vodou. V hrnci si na oleji a másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme hladkou mouku a uděláme jíšku. Na jíšku přidáme...
víceKvětáková čorba
Omytý celý květák uvaříme ve vodě, kterou jsme osolili, přidali pár kapek citronové šťávy a 1/2 lžičky mletého kmínu. Uvařený květák vytáhneme, rozdělíme na jednotlivé růžičky, košťál...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele