- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zatka
zatka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1135x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 25x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1135Parmezánová omáčka
V hrnci si rozpustíme 50 g másla, přidáme k němu 1 lžíci hladké mouky a usmažíme si světlou jíšku. Za stálého míchání přilijeme smetanu, dochutíme solí, pepřem a mícháme do potřebné hustoty....
víceŽloutková omáčka se smetanou a rybím vývarem
V hrnci rozpustíme 50 g másla, přidáme lžíci hladké mouky a usmažíme světlou jíšku. Za stálého míchání přilijeme rybí vývar a smetanu. Při mírné teplotě jíšku povaříme asi 15 minut. V misce...
víceTradiční dánská pochoutka - pivní chléb
Čtyři plátky chleba nakrájíme na kostičky, v pánvi na rozpáleném oleji s máslem chleba osmažíme do zlatova. Do smaltovaného hrnce nalijeme 5 dl světlého piva, 2,5 dl smetany, ve které jsme...
víceKrupková kaše s pivem
Krupky trhané dobře v sítu promyjeme, dáme do hrnce, zalijeme vodou a necháme namočené přes noc. Druhý den krupky z vody slijeme, přilijeme litr mléka, přidáme sůl a za častého míchání krupky...
víceDušené žampióny ve smetano-vínové omáčce
Čerstvé žampióny omyjeme, očistíme a nakrájíme: nožičky na plátky, hlavičky na čtvrtky nebo plátky (podle velikosti). V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme žampióny, ochutíme solí, pepřem a...
víceŠvédské kornoutky plněné šlehačkou
Do mísy rozklepneme vejce a vyšleháme s cukrem do pěny. Postupně za stálého míchání přisypáváme hladkou mouku, vymícháme hladké těsto. Plech vytřeme olejem, na něj postupně klademe lžící...
víceTřené řezy na neděli
V rendlíku svaříme vodu, přidáme máslo, jakmile je rozpuštěné, necháme ho vychladnout. V míse utřeme změklé máslo s cukrem do pěny. Do mísy prosejeme polohrubou mouku s kypřícím práškem do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele