- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruda
ruda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 827x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 827Sterilizovaná kedlubna
Omyté kedlubny oloupeme a nastrouháme na silnější nudličky. Potom je vložíme do hrnce s osolenou vodou, do které ještě přidáme cukr a ocet a povaříme 5 minut. Scedíme, necháme okapat a...
vícePatizony ve sladkokyselém nálevu
Nejdříve připravíme nálev: Do hrnce s vodou přilijeme ocet, vsypeme cukr, sůl, tymián. Potom ještě vložíme nové koření, pepř celý, hřebíček, bobkový list. Vše přivedeme k varu a povaříme ještě...
víceSterilizované lečo
V hrnci přivedeme vodu k varu a spaříme ní rajčata. Potom je opláchneme studenou vodou a oloupeme. Oloupaná rajčata nakrájíme na tenké proužky. Papriky zbavíme jadřinců, odstraníme bílou...
víceCherry rajčata sterilizovaná
Nejdříve uvaříme nálev: Do hrnce vlijeme vodu, přidáme ocet, cukr, sůl, nové koření a pepř. Všechny suroviny přivedeme k varu a povaříme ještě 7 minut. Stáhneme ze sporáku a necháme mírně...
víceSterilizované papriky v rajčatovém protlaku
Rajčata omyjeme, drobně nakrájíme a v hrnci s osolenou vodou povaříme doměkka. Potom je propasírujeme, necháme jen čistou šťávu, odpad vyhodíme. Vzniklý rajčatový protlak dochutíme octem, solí...
víceRychlokvašené okurky
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu. Potom ji stáhneme a necháme mírně vychladit. Okurky nakládačky důkladně opereme a propícháme párátkem. Připravené okurky naskládáme zhruba do poloviny...
víceMrkvičky ve sladkokyselém nálevu
Příprava nálevu: Do kastrůlku vlijeme vodu, přilijeme ocet, přisypeme sůl a nakonec cukr. Přivedeme k varu a povaříme ještě 7 minut. Mladé mrkvičky oloupeme, omyjeme a v hrnci s osolenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele