- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- verca
verca
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1062x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro verca |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1062Osvěžující grapefruitový sorbet
Cukr nasypeme do vody a pozvolna zahříváme, dokud se nerozpustí. Cca 1,5 minuty povaříme, odstavíme a necháme vychladnout. Přidáme šťávu vymačkanou z grapefruitů a campari. Směs přelijeme do...
víceJednoduchý jablečný koláč s ořechy a rozinkami
Nejprve vyšleháme do jemné pěny vejce s cukrem. Přidáme prosátou mouku, přilijeme olej a těsto vymícháme tak, aby neobsahovalo hrudky. Poté přisypeme nahrubo nastrouhaná jablka a ořechy s...
víceZapečené maliny v pěně sabayone
Žloutky s cukrem a vínem vyšleháme ve vodní lázni metličkou do jemné pěny. Hotový sabayone přelijeme do zapékací mísy, přidáme maliny a v troubě předehřáté na 200 °C pečeme cca 5-7 minut. Po...
vícePiškotový dortík s jahodami a vanilkovým krémem
Nejprve vyšleháme cukr s vejci do hladké pěny. Přidáme mouku a promícháme vařečkou. Těsto přemístíme do cukrářského šáčku a hladkou trubičkou naneseme na pergamenový papír tvary kolečka s...
víceKaramelizované bliny s malinami a mascarpone
Nejprve připravíme řidší těsto tak, že promícháme žloutky s cukrem, moukou a smetanou. Vlijeme do olejem vymazané formy na lívance a upečeme. Po vyjmutí necháme vychladnout. Mezitím vyšleháme...
víceItalské tiramisu s čerstvými jahodami
Šlehačku s mascarpone společně ušleháme dohusta. Poté zlehka vmícháme oba druhy cukru a amaretto. Na talíře nebo do pohárů rozložíme piškoty namočené v kávě a lžící na ně navrstvíme...
vícePečená hovězí svíčková na ragú z hub, artyčoků a chřestu
Hovězí svíčkovou očistíme, odstraníme blanky a rozkrojíme na porce. Z obou stran osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme po obou stranách. Přemístíme do zapékací mísy,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele