- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nik
nik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 259x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 259Sklářská kyselice
Brambory ve slupce dobře omyjeme, dáme do hrnce s 1 litrem vody a uvaříme je doměkka. Uvařené brambory slijeme, oloupeme a pokrájíme na kostky. Do vroucí osolené vody (0,4 l) vlijeme velmi...
víceSlepičí consommé
Omytá kuřecí prsa osušíme, pokrájíme je na krátké nudličky, dáme do mísy, opepříme citronovým pepřem a polijeme 0,5 dl Madeiry, promícháme a marinujeme 30 minut. Omytou pažitku drobně...
víceTelecí brzlík na černém pivu
Telecí brzlík odblaníme, omyjeme, povaříme 5 minut v osolené vodě (0,7 dl + 1 lžička soli). Jakmile brzlík zbělá, vložíme ho ihned do studené vody (0,5 dl). Z vychladlého brzlíku odstraníme...
víceRýžové kuličky s cibulkou a ananasem
Do rýžových kuliček si připravíme náplň: omytý koliandr drobně pokrájíme, oloupanou cibuli pokrájíme na malé kostičky a usmažíme je dozlatova na másle a smícháme s koliandrem a kandovaným...
víceTvarůžková polévka – sýrnica
Do hrnce si dáme vodu s mlékem a přivedeme k varu. Olomoucké tvarůžky pokrájíme na kostičky a dáme je vařit do polévky. Ještě do ní po 5 minutách vaření přidáme kmín a když se polévka pomalu...
vícePlněná rajčata se zeleninou
Velká rajčata omyjeme, odkrojíme vršky a vydlabeme. Rajčata necháme odkapat. Připravíme si náplň: Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na pánvi v rozpáleném olivovém oleji a k ní přidáme...
víceLosos uzený na domácím grilu
Vezmeme 2 plátky z čerstvého lososa bez kůže (nebo filety z mraženého lososa), omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme z obou stran. Důkladně vetřeme do masa olivový olej. Omyté čerstvé bylinky ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele