- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Parmice na slanině
V míse smícháme citrónovou šťávu se solí a pepřem, přilijeme olej a vyšleháme jemnou zálivku. Z ryb vyřízneme filety. Na každý plátek položíme na stranu bez kůže plátek slaniny a lehce ho...
víceParmice v páře
Do ryby uděláme zářezy a zevnitř i zvenku potřeme solí, olejem a sójovou omáčkou. Přikryjeme ji a necháme 30 minut odpočívat. Na pečící papír rozložíme jarní cibulku, mrkev a zázvor, navrch...
vícePečená směs
Omyjeme petrželku, osušíme a nasekáme. Omyjeme bazalku, lístky šalvěje a rozmarýn, osušíme a hrubě nasekáme. Oškrábeme z ryb šupiny, vykucháme, promyjeme a vyložíme břišní dutiny trochou...
vícePečené brambory na kachním sádle
Nakrájené brambory dáme do velkého hrnce, zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Vaříme 1 minutu a procedíme. Brambory vrátíme do nádoby, zatřeseme jimi na mírném plameni, aby se jejich...
vícePečené kuře s medovou glazurou
Nejprve připravíme nádivku: Cibuli a řapík celeru nakrájíme nadrobno a opečeme v rendliku na másle nebo na oleji za stálého míchání na mírném ohni dozlatova. Rendlík odstavíme a k cibuli a...
vícePečený losos se sýrem
Filety osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do máslem vymazané zapékací formy. Rajčata nakrájíme na velmi tenká kolečka a rozdělíme je na...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele