- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Horký svařák
Do hrnce nalijeme červené víno, přidáme skořici, limetkovou a pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, cukr, badyán, hřebíček a brandy. Zahřejeme pod bod varu, promícháme a stáhneme ze sporáku....
víceŠtědrovečerní bramborový salát
Brambory omyjeme, očistíme a vaříme ve vroucí osolené vodě asi 20 minut. Poté je slijeme, necháme trochu zchladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do velké salátové mísy. Mrkev...
víceRýžový salát s čekankou
Rýži basmati uvaříme a necháme vychladnout. Z 1 pomeranče nastrouháme 1 lžičku kůry a z druhého pomeranče okrájíme 1 lžíci tenkých proužků. Nakonec oba pomeranče oloupeme. Čekankové puky...
víceSalsa po italsku
Sušená rajčata překrájíme na poloviny a vložíme do mísy. Přidáme česnekový olej, nasekané olivy, pažitku, kapary, vinný ocet, prolisovaný česnek, golden sirup, najemno nasekanou bazalku,...
víceBazalková majonéza
Základní majonéza [40375]: Do mísy vyklepneme žloutky, přidáme hořčici, vinný ocet, sůl a šleháme. Za stálého šlehání přidáváme po kapkách olivový olej. Pokračujeme ve šlehání, dokud směs...
víceHovězí Wellington s hříbky
Troubu předehřejeme na 190 stupňů Celsia. Hovězí svíčkovou omyjeme, očistíme a osušíme. Na pánvi rozpálíme máslo a orestujeme na něm najemno nakrájenou jarní cibulku. Pak přidáme očištěné a...
víceRigatoni se sépiemi
Gril předehřejeme na středně vysokou teplotu. Papriky dáme na plech na pečení a opékáme je 15 minut na grilu za občasného obracení, dokud jim nezhnědne slupka. Pomocí kleští je poté přeneseme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele