- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Ledový salát s telecími játry
Okurku oloupeme a nastrouháme na tenké plátky. Salát očistíme, omyjeme a natrháme na větší kousky. Pažitku omyjeme a nakrájíme nahrubo. Vše dáme do salátové mísy a promícháme. Smícháme ocet,...
víceCannelloni po toskánsku
Do hrnce vložíme mleté jehněčí maso a zalijeme vodou. Přiklopíme pokličkou, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme asi 90 minut. Mleté maso, kuřecí játra, 4 vejce, 150 g ementálu, pepř a...
víceSalát s chřestem a žampiony
Chřest omyjeme, dřevnatou část odřízneme. V hrnci přivedeme k varu dostatečné množství osolené vody, přidáme máslo, cukr, chřest, vaříme 10 minut. Chřest vyndáme z vody, necháme okapat a...
víceTreska po provensálsku
Nejprve připravíme omáčku. Rajčata, česnek, pastu ze sušených rajčat, kapary, olivy, sůl a pepř dáme do kastrůlku a za občasného míchání zahříváme. Zatím upravíme v jedné vrstvě rybu do...
víceBaklažán na grilu
Troubu přepneme na režim grilování a rozehřejeme. Baklažány pomažeme olejem a propíchneme jehlicí. Grilujeme asi 13 minut, dokud se slupka nezkrabatí. Poté baklažány dáme do studené vody. Když...
víceHovězí s dashi omáčkou
Ve velkém hrnci smícháme dashi, mrkev, nať petržele, šalotku a zázvor. Přivedeme k varu. Mezitim si hovězí maso stáhneme provázkem, aby drželo tvar. Maso dáme do vývaru z dashi a zeleniny. Za...
víceRavioli antipasti
Ravioli uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Za stálého míchání ohřejeme rajčata i se šťávou, pepř, šalvěj, antipasti, sýr a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele