- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Třešňový flan
Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Třešně scedíme, šťávu zachytíme a třešně necháme okapat. V kastrůlku smícháme 50 g cukru s třešňovou šťávou, třešňový džem a necháme projít varem. Do...
víceČervené fazole s parmskou šunkou
Fazole vysypeme z konzervy do cedníku a slijeme z nich šťávu, poté je propláchneme studenou vodou, necháme okapat a odložíme do mísy. V kastrolu rozpálíme olej a osmahneme na něm na proužky...
víceMyslivecká omáčka s houbami
Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Rajčata z konzervy překrájíme na menší kousky. V kastrůlku rozpustíme 10 g másla, přidáme jarní cibulku,...
víceHovězí řízečky na smetaně
Hovězí maso omyjeme, očistíme, osušíme a nakrájíme na menší řízečky. Osolíme, opepříme. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme najemno. Na pánvi rozpálíme lžíci másla a hovězí řízečky na něm...
víceHovězí na pivu
Na hluboké pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso a za občasného míchání opékáme 10 minut. Když maso rovnoměrně zhnědne, přendáme ho do velkého kastrolu. Na pánev dáme cibuli a opékáme ji za...
víceCannelloni po toskánsku
Do hrnce vložíme mleté jehněčí maso a zalijeme vodou. Přiklopíme pokličkou, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme asi 90 minut. Mleté maso, kuřecí játra, 4 vejce, 150 g ementálu, pepř a...
víceHovězí s dashi omáčkou
Ve velkém hrnci smícháme dashi, mrkev, nať petržele, šalotku a zázvor. Přivedeme k varu. Mezitim si hovězí maso stáhneme provázkem, aby drželo tvar. Maso dáme do vývaru z dashi a zeleniny. Za...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele