- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Zavařenina z hrušek s portským vínem
Oloupané vyzrálé hrušky a jablka rozčtvrtíme, vykrojíme jádřince a čtvrtky ovoce nahrubo nastrouháme přímo do hrnce. Přilejeme portské víno a na slabém plameni vaříme asi 20 minut, ovoce se...
víceKukuřičné koláčky se sardelkami
Těsto vytvoříme smícháním obou druhů mouky a 1 lžíce oleje, osolíme a přidáme malé množství vody. Těsto se nesmí lepit na pracovní plochu a lze z něj vytvořit kuličku, která nebude praskat. Z...
víceBrokolice a květák zepečený se sýrem
Brokolici a květák řádně omyjeme ve studené vodě, rozebereme na růžičky, dáme do misky, která je určená do mikrovlnné trouby, přidáme 2 lžíce vody, přikryjeme fólií a ohříváme 4 minuty v...
víceŽelé z rozmarýnu
Opláchnuté snítky rozmarýnu pořádně osušíme, aby v horkém cukru neprskaly, a otrháme je ze snítek (asi 50 g). V hrnci svaříme vodu s cukrem, asi 12 minut, cukr zkaramelizuje; dostane světle...
víceNadýchané lívance se skořicí a medem
Smícháme hladkou a pohankovou mouku s kypřícím práškem do pečiva, skořicí, cukrem a špetkou soli. V mléce rozšleháme vejce a přiléváme do moučné směsi. Takto připravené těsto nemá být příliš...
víceZelená vzpruha
Z neoloupaných kiwi si nejdříve odkrojíme 6 plátků na ozdobu. Rozmixujeme oloupané vyzrálé banány, 100% jablečnou šťávu a zbytek oloupaného kiwi, pokud se nám zdá málo sladké přidáme 1-2 lžíce...
víceKoktejl vyprošťovák
Do mixéru dáme velký, zralý, na kousky nakrájený banán, med, vše zalijeme mlékem a rozmixujeme. Koktejl má mít pokojovou teplotu. Pomalu jej popíjíme, aby jej tělo stačilo vstřebávat.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele