- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Žampiony a chřest s těstovinami
V dostatečném množství vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme. Zahřejeme olivový olej v teflonové pánvi, přidáme tenké plátky jarní cibulky, prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou...
vícePyré z černého rybízu zastudena
Rybíz a mátu opláchneme, z rybízu otrháme stonky, z máty vytřepeme vodu, lístky otrháme a jemně nasekáme. Do kuchyňského robotu dáme bobule rybízu, nasekanou mátu, citronovou šťávu, hnědý...
víceZávin s jablky a zmrzlinou
Jablka zbavíme jadřince, nakrájíme na plátky a smícháme s hnědým cukrem, mletými lískovými oříšky a opláchnutými hrozinkami. Plát listového těsta položíme na rovnou plochu, potřeme tukem, s...
víceIndické jehněčí ragú
Na silném plameni rozehřejeme řepkový nebo slunečnicový olej a orestujeme v něm jehněčí plátky nakrájené na kostky, restujeme 4-5 minut a odložíme. Připravíme kari pastu. Všechny suroviny,...
víceTvarohové šátečky
Polotučný tvaroh prošleháme se žloutkem, propláchnutými hrozinkami a vanilkovým cukrem. Doprostřed každého čtverečku o velikosti 5x5 cm nakrájeného z listového těsta dáme lžičku náplně,...
víceSušenky se sirupem
Máslo, vodu a sirup v nerezovém hrnci za neustálého míchání ohříváme na mírném ohni. Až se máslo rozpustí, stáhneme hrnec z ohně, přimícháme prášek do pečiva, špetku soli a mouku, ovesnou...
víceRajčatové pohárky salmorejo
Zralá rajčata spaříme a oloupeme (každé rajče nařízneme na vrcholku do kříže, ponoříme na minutu do vařící vody, scedíme, zchladíme pod tekoucí studenou vodou), rozdělíme na půlky a odstraníme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele