- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Tvarohové knedlíky s rebarborovým kompotem
Tvarohu dáme do utěrky a vymačkáme z něj syrovátku. Do pěny vyšleháme měkké máslo s moučkovým cukrem, přisypeme strouhanku z bílého pečiva, vejce, žloutek a sůl a zašleháme do máslové pěny....
vícePizza s jehněčím a krůtím masem a cibulovou náplní
Formu na pizzu nebo dortovou formu (průměr 23 cm) potřeme olejem. Troubu zapneme na 190°C. Velké rajče zalijeme vroucí vodou, po 30 vteřinách z vody vytáhneme, odstraníme slupku a nakrájíme...
vícePečená krůta s rýžovou nádivkou a omáčkou
Z krůty odstraníme vnitřnosti a břišní dutinu dosucha vytřeme. Smícháme olivový olej s citronovou šťávou, dijonskou hořčicí, zahradními a italskými bylinkami. Připravenou krůtu plníme...
víceBílá ryba na zázvoru a čínském zelí
Nejdříve, v nízké keramické misce, smícháme nízkotučnou sójovou omáčku, rýžový ocet, mirin, ústřicovou omáčku, sezamový olej, prolisovaný česnek, mletý zázvor a plátky jarní cibulky. Přidáme...
víceŽelé z jablek
Omytá jablka rozkrájíme na osminy, jádřince nevykrajujeme, ale stopky odstraníme. K získání co nejvíce jablečné šťávy použijeme odšťavňovač, podle návodu výrobce a 45 minut odšťavňujeme....
víceŠunka s medovo-hořčičnou kůrčičkou
Do velkého hrnce postavíme pařáček s položenou šunkou od kosti, přilijeme vodu, aby se nedotýkala masa a přikryjeme pokličkou. Mírně vaříme asi 1 hodinu, šunka bude křehká, ale zachová si...
víceZeleninová nudlová polévka po asijsku
V osolené vodě uvaříme doměkka sušené orientální nudle. Po uvaření je scedíme, několikrát propláchneme studenou vodou, aby se nelepily. Do většího rendlíku vlijeme zeleninový vývar, přidáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele