- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Koláč s hovězím masem a ledvinou naslano
Do mikrotenového sáčku dáme hovězí libové maso nakrájené na kostky (2,5 cm), 6 jehněčích ledvin nebo 1 hovězí, očištěných a nakrájených na větší kousky a mouku a pořádně v sáčku protřepeme,...
víceKuře v kardamomové marinádě s kuskusovým salátem
Na hladkou pastu rozmixujeme kardamomová semínka, prolisovaný česnek, 1 lžíci čerstvého oregana a 60 ml oleje, vlijeme pomerančovou šťávu a promícháme. Čtyři mladá naporcovaná kuřata...
víceToskánské mandlové sušenky (cantuccini)
Vejce s cukrem ušleháme do pěny, přimícháme nastrouhanou kůru a šťávu z pomeranče. Hladkou mouku smícháme s práškem do pečiva, čerstvě nastrouhaným muškátovým oříškem a mletou skořicí a...
víceVinný punč (sangria)
Na mírném ohni v kastrůlku ohříváme celý hřebíček a skořici, krupicový cukr a 250 ml červeného vína (nejlépe rulandské modré), po rozpuštění cukru vaříme ještě 3-4 minuty. Vinnou směs...
vícePasta z cizrny
Cizrnu (uvařenou nebo nakládanou), česnek, citronovou kůru i šťávu a tahini (sezamová pasta) v robotu smícháme, zpracujeme na hladkou pastu, pro zvláčnění zakapeme trochou olivového oleje,...
víceHořící pálenka
Hustou omáčku z pasírovaných rajčat, tzv. passatu, limetovou šťávu, nastrouhaný muškátový oříšek, mořskou sůl a mleté chilli ve džbánu dobře promícháme. Přidáme grappu neboli pálenku z vína a...
víceListové koláčky s nektarinkou
Z plátu listového těsta nakrájíme osm čtverců. Na vymazaný plech s pečicím papírem rozložíme čtyři čtverce, potřeme vodou. Na ně položíme zbylé čtverce a okraje stiskneme k sobě. Asi 1 cm od...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele