- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Jahody s vínem a ricottou
Mandlové lupínky opekáme dozlatova v troubě předehřáté na 190°C asi 6-8 minut. Jahody bez stopek, moučkový cukr a bílé sicilské víno marsala v misce smícháme, přikryjeme fólií a jednu hodinu...
víceHermelín v pikantním nálevu
Kolečka sýrů rozřízneme podélně, aby vytvořily kapsy, do nichž vložíme rozdrcený pepř, plátky cibule, česneku a případně další koření podle vlastní chuti a fantazie. Naplněné hermelíny...
víceKuře s omáčkou z hnědých žampionů
Na rozpuštěnou lžíci másla přidáme prolisovaný česnek, polovinu hnědých žampionů nadrobno nasekaných, sůl a pepř, restujeme 5 minut na prudkém ohni, dokud žampiony nezměknou. Žampiony...
víceGrilovaná jehněčí kýta na italský způsob
Ve vroucí osolené vodě 10 minut vaříme zelené fazolky doměkka, potom je slijeme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Připravíme si marinádu z oleje, prolisovaného česneku, italských...
víceFazole se španělskou klobáskou
Na přípravu této speciality použijeme velkou pánev s nepřilnavým povrchem. Nasekanou cibuli vsypeme do pánve na rozehřátý olivový olej a opékáme asi 5 minut, přidáme nakrájený stroužek česneku...
víceKajunská rýže a kuře
Na přípravu kuřete s kajunskou rýži použijeme nízkou keramickou misku ve které promícháme limetkovou šťávu, 1 lžičku kajunského koření a najemno nasekaný čerstvý koriandr. V této směsi obalíme...
víceTerina se sýry a ořechy
Vidličkou v míse rozmělníme 150 g mascarpone. Přidáme usekané lískové oříšky, nahrubo nasekané vlašské ořechy, nasekané meruňky, rozdrcené kuličky pepře a med. Nakrájený zralý tučný plísňový...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele