- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Špenátový koláč z listového těsta
Špenát rozmrazíme, propláchneme a necháme odkapat. Na pánvi rozpálíme 50 g másla, osmahneme na malé kostky nakrájenou cibuli, přidáme špenát, rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a chvilku...
víceMákem plněné bramborové placky
Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a v ní uvaříme umyté brambory ve slupce. Uvařené scedíme a necháme vychladnout. Vychladlé oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle na vál, kde už máme...
víceSmetanová bábovka s ořechy
Rozinky propláchneme pod tekoucí teplou vodou, necháme okapat a namočíme na 30 minut do rumu. Vejce v misce vyšleháme s vanilkovým a krupicovým cukrem na hustou pěnu. Ze smetany vyšleháme...
víceMeruňkový kompot
Do hrnce vlijeme vodu, přisypeme vanilkový i krupicový cukr a přivedeme k varu, následně ihned stáhneme ze sporáku. Omyté meruňky rozpůlíme, vypeckujeme a řeznou plochou je postupně...
vícePolévka z králíka
Králičí hlavu, kosti a břišní část dobře očistíme a omyjeme. Všechno maso naskládáme na suchý plech a v nahřáté troubě při dvěstěstupňové teplotě zapečeme přibližně 15-20 minut. Zapečené maso...
víceCuketa sterilizovaná jako zelí
Cuketu omyjeme, oloupeme, zbavíme semínek a na hrubém struhadle nastrouháme do misky. Oloupanou cibuli drobně nakrájíme a přidáme k nastrouhané cuketě. Přilijeme ocet, olej, přisypeme cukr,...
víceVánoční kokosky
Do většího nízkého hrnce vlijeme vodu, přivedeme k varu, tím připravíme vodní lázeň. Z bílků vyšleháme tuhý sníh, přisypeme cukr, chvilku šleháme, misku se sněhem vložíme do vodní lázně....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele