- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- sedecky
sedecky
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 821x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro sedecky |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 821Fíky zabalené v šunce
Čerstvé fíky opláchneme od nečistot a nakrájíme na čtvrtiny. Šunku rozkrájíme na polovinu. Sýr pokrájíme na plátky. Na každý plátek šunky položíme kousek fíku, plátek sýru a posypeme pepřem....
víceVepřové teriyaki
Maso rozkrájíme na plátky a důkladně pomažeme marinádou teriyaki. Přidáme k masu na plátky pokrájenou zeleninu, kolečka cibule, dáme do ledničky a necháme dvě hodiny marinovat. Gril...
víceGrilované vepřové kotlety s pomerančem
V misce smícháme olej, sójovou omáčku, šťávu z jednoho pomeranče, hořčici, sůl a pepř. Marinádu pořádně vetřeme do plátků masa. Dáme do chladničky a necháme alespoň dvě hodiny odležet. Gril...
víceJehněčí špízy s pita chlebem
V misce si smícháme šťávu z citronu, provensálské koření a olivový olej. Vše pořádně promícháme a dáme odležet na hodinu do ledničky. Po vyndání z chladničky maso napícháme na špíz. Gril...
víceŘecký salát s jehněčím masem
Jehněčí maso zbavíme šlach a pokrájíme na tenké plátky. Potřeme lžící olivového oleje, posypeme oreganem a dáme na hodinu odležet do ledničky. Mezitím si můžeme pokrájet sýr, okurky a cibuli....
víceJehněčí hřbet v makadamové krustě
V misce smícháme strouhanku s rozehřátým máslem, makadamovými oříšky, bylinkami, solí, pepřem a vejcem. Pořádně promícháme a maso obalíme v této směsi. Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky...
víceGrilovaná kotleta s citronovým medem
V misce smícháme med, sůl a kůru se šťávou z citronu. Směsí potřeme maso (maso zatím nekrájíme), dáme do ledničky a hodinu marinujeme. Mezitím si pokrájíme brambory, dáme je do zapékací mísy a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele