- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Špízy s bůčkem v alobalu
Omytý bůček nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a necháme asi 3 hodiny proležet. Cibuli nakrájíme na čtvrtky, houby a brambory na menší kousky. Vše osolíme a opepříme. Plátky bůčku...
víceVepřové kotlety plněné klobásou v alobalu
Kotlety omyjeme, nařízneme v nich kapsy, naklepeme je a u kosti nařízneme. Kapsy naplníme plátky klobásy a uzavřeme párátky. Povrch kotlet poprášíme mletou paprikou, osolíme, kotlety...
víceCelerová remuláda
Celer oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky - nestrouháme. Přidáme hořčici, olej, ocet, sůl, pepř a špetku cukru. Vše dobře promícháme. Do remulády můžeme podle chuti přidat trochu majonézy.
víceChlebíčky z Franche-Comté
Očištěné houby nakrájíme na malé kousky, podusíme je na másle, osolíme a opepříme. Zalijeme je smetanou a přidáme špetku muškátového květu. Lehce vyhloubíme střed krajíců chleba, naplníme...
víceTelecí steak á la Mode
Omyté maso nakrájíme na steaky, mírně naklepeme, osolíme a opečeme na rozpáleném másle. Maso dáme do zapékací mísy. Do výpeku nalijeme smetanu, přidáme jemně nakrájenou šalotku, na kostičky...
víceKavarma po mlynářsku
Omyté maso a játra nakrájíme na kostky, cibuli na plátky. V pekáči rozpálíme tuk, vložíme maso, zprudka opečeme, přidáme cibuli a orestujeme. Maso osolíme, okořeníme, přidáme protlak, na...
víceBulharské kebapče
Vepřové a telecí maso umeleme a zpracujeme se solí, pepřem, mletým kmínem a čubricí. Při hnětení postupně přiléváme vodu. Z připravené směsi tvarujeme menší válečky, které opečeme v pánvi na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele