- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Florentinky
Troubu předehřejeme na 210C. Smícháme půl sklenice vody s medem a cukrem a zahřejeme. Přidáme smetanu, mandle a nasekané kandované ovoce. Důkladně promícháme. Z mandlové pasty vytvoříme na...
víceČokoládové cookies s vlašskými ořechy
Troubu předehřejeme na 190C a připravíme si dva plechy, které vymažeme máslem. Čokoládu nalámanou na kousky a máslo rozpustíme ve vodní lázni a odstavíme. Utřeme cukr s vejci a přimícháme k...
víceJablečný koláč z listového těsta
Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na kruhový plát, vložíme do dortové formy a propíchneme vidličkou. Formu odložíme na 15minut do lednice. Troubu předehřejeme na 190C. Jablka...
víceKynutý makový koláč
Do mísy prosejeme oba druhy mouky, uděláme důlek, rozdrobíme droždí a zalijeme 160ml teplého mléka. Vše dohladka rozmícháme a na teplém místě necháme asi 20minut kynout. Poté do těsta...
víceŠvestkový koláč s mandlemi
Připravíme kvásek z droždí, vlažného mléka a špetky cukru a necháme ho vzejít asi 15minut na teplém místě. Mezitím smícháme mouku, máslo, polovinu cukru, vejce, nastrouhanou citronovou kůru a...
víceKynutý tvarohový koláč
Nasypeme do mísy mouku, uprostřed uděláme důlek, nalijeme do něj droždí rozpuštěné v trošce vody, zaprášíme moukou, zakryjeme a necháme vzejít kvásek. Poté přidáme mléko, nastrouhanou...
víceJahody v bílém víně a pomerančové šťávě
Nejprve vymačkáme šťávu z pomerančů. Jahody omyjeme a odstraníme stopky. 200g jahod smícháme s pomerančovou šťávou, cukrem, vínem a dvěma lístky máty. Vše vložíme na 2hodiny do lednice. Poté...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele