- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Jednoduchý meruňkový kompot
Použijeme zralé, ale tvrdé meruňky. Důkladně je omyjeme, rozkrojíme na poloviny a odstraníme pecky. Rozdělíme do sklenic, přičemž rovnáme řeznou stranou dolů. Zasypeme cukrem, zalijeme...
víceTmavý čokoládový koláč
Nejprve rozpustíme čokoládu nalámanou na kousky s olejem. Žloutky utřeme s polovinou cukru do světlé pěny. Přidáme máslo, rozpuštěnou čokoládu a nakonec vmícháme sníh ušlehaný z bílků a zbytku...
víceČokoládový fondán
Troubu předehřejeme na 180C. Formičky dvakrát vymažeme rozpuštěným máslem a vysypeme kakaem. Zbytek másla s čokoládou rozpustíme ve vodní lázni. Vejce a žloutky vyšleháme s cukrem do pěny a...
víceNeslazený borůvkový mošt
Borůvky přebereme, očistíme, odstraníme stopky a propláchneme studenou vodou. Prolisujeme a necháme odstát, až se usadí kal. Šťávu přecedíme přes plátno nebo stáčíme gumovou hadičkou. ...
víceAnanas s čokoládovou vinnou pěnou
Nejprve utřeme nebo ušleháme žloutky s cukrem do husté pěny. Vmícháme najemno nastrouhanou čokoládu a přilijeme dezertní víno. Mísu dáme do horké vodní lázně a krém šleháme do zhoustnutí. ...
víceTygří krevety s chilli a citronem
Nejprve smícháme citronovou šťávu, chilli omáčku, čerstvě nastrouhaný zázvor, prolisovaný česnek, nasekaný koriandr, sójovou omáčku a med. Vložíme omyté, osušené krevety a důkladně je ve...
víceVepřové na jehle s česnekovou hořčicí
Vepřové maso nakrájíme přes vlákno na proužky. Všechny ostatní přísady promícháme, (česnek předem prolisujeme), 6lžic polevy odložíme stranou. Ve zbylé polevě obalíme maso. Proužky masa...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele