- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Jana Pavlova
Jana Pavlova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1281x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Jana Pavlova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1281Lociková polévka s těstovinami
Ančovičku rozmícháme v hrnci 20g zahřátého oleje spolu s 10g cibule nakrájené na plátky. Přidáme nakrájenou lociku a brambory. Zalijeme zeleninovým vávarem, ochutíme solí a na mírném ohni cca...
víceFíkový salát s medem a ořechy
Sušené fíky omyjeme a nakrájíme na plátky. Z oloupaných pomerančů odstraníme zrníčka a dužinu pokrájíme na kousky. Fíky smícháme s pomeranči, přidáme pomerančovou šťávu, med a nasekané ořechy...
víceMandlový nákyp s vinnou pěnou
Máslo rozmícháme, přidáme střídavě žloutky, cukr, vanilku a důkladně promícháme. Přilijeme rum, nasypeme nastrouhané, neloupané mandle a na závěr vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Těsto...
víceOsvěžující meloun s citronovým sirupem
Z citronu vymačkáme šťávu, vlijeme do kastrůlku a přidáme cukr. Na mírném ohni zvolna zahřejeme a cukr necháme rozpustit. Poté povaříme do zhoustnutí. Přelijeme do džbánku, po vychladnutí...
vícePstruh v rajčatovo-cibulové omáčce
Rybu opláchneme, osušíme a po obou stranách několikrát příčně nařízneme. Do zářezů vetřeme sůl, pepř a citronovou šťávu. Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme. Oloupeme zázvor a najemno...
víceKokosová omáčka s koriandrem
Avokádo rozpůlíme, odstraníme jádro, vložíme do mixéru, přidáme koriandr, mátu, prolisovaný česnek, cukr, nasekanou chilli papričku, limetovou šťávu a kokosové mléko a rozmixujeme na hladkou...
víceSvatojakubky s česnekem v karamelu
Nejprve necháme česnek blanšírovat asi půl minuty ve vroucí vodě. Poté ho vyjmeme, zchladíme v ledové vodě a osušíme. Cukr necháme zkaramelizovan na pánvi, česnek v karamelu namočíme a dáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele