- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- paulenkova1
paulenkova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 275x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro paulenkova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1210x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 275Ovocný koláč s jahodami a ostružinami
V misce utřeme 50 g cukru s máslem. Postupně přidáme vejce, 200 g hladké mouky a sůl. Hotové těsto dáme do fólie a na 30 minut do ledničky. Mezitím dáme do menšího hrnce meruňkový džem, vodu...
víceZákusek s jahodovým džemem
Nejprve troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia. Plech, ve kterém budeme péct, vymažeme a vysypeme trochou mouky. V míse smícháme mouku, změklé máslo, sůl, droždí a cukr, dokud se máslo...
víceRosol z rybízu
Malý talířek dáme do ledničky vychladnout. Omytý rybíz nandáme do sklenic, které dáme do velkého hrnce se studenou vodou. Takto celé pomalu přivedeme k varu a vaříme hodinu. Mezitím občas...
víceJednoduchý meruňkový džem
Omyté meruňky rozpůlíme a vypeckujeme. Pecky vložíme do čtverce mušelínu a zavážeme do uzlíčku. Meruňky dáme do většího hrnce a zahříváme do změknutí. Poté přisypeme cukr a přilijeme vodu....
víceDžem z jahod a citronové šťávy
Z jahod otrháme stopky a dáme do větší mísy. Přelijeme citronovou šťávou a prisypeme cukr. Necháme do druhého dne odležet v lednici. Poté celou směs dáme ho hrnce a přivedeme k varu. Mezitím...
víceOpečená bageta s kozím sýrem a česnekem
Bagetu nakrájíme na stejné plátky a opečeme na oleji dozlatova. Potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme olejem a potřeme kozím sýrem. V misce smícháme ledový salát s nastrouhanou mrkví. ...
víceZeleninová směs s jablky a hrozny
Nakrájená rajčata a cibuli osolíme a necháme 2 hodiny stát. Poté tekutinu scedíme a cibuli s rajčaty dáme do hrnce spolu s jablky a hrozny. Zahříváme 15 minut, přidáme cukr, ocet, zázvor a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele