- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- 0sonizna
0sonizna
Pozitivně hodnocené recepty
Portobello burger | |
---|---|
Grilovaná panenka s pikantním ananasem | |
Moqueca de camarao | |
Hovězí tataráček s okurkami | |
Snová kaše s uzeným masem a kyselými… | |
Salsa z pečených rajčat | |
Čedarový dip |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 358x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 322x | Zpráva pro 0sonizna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 358Steak Chateaubriand
1) Brambory uvaříme doměkka. Na oleji zpěníme nasekaný rozmarýn a smícháme ho s bramborami. Osolíme. 2) Maso osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na pánvi. 3) Ve výpeku z masa opečeme...
víceKlasický citronový meringue páj
Z mouky, cukru moučky a 140 g studeného másla vytvoříme jakousi drobenku. Přidáme jeden žloutek a 2 lžíce ledové vody a vytvoříme hladké těsto. Necháme ho 30 minut v lednici zabalené do fólie....
víceBílé gazpacho s chorizem
1) Rajčata oloupeme a spolu s ostatní zeleninou nakrájíme na drobné kousky. 2) Chléb namočíme ve vodě. Poté vyždímáme. 3) Trochu zeleniny odložíme na ozdobu. 4) Vše kromě odložené...
víceKřepelky se slaninou a kapustou
Křepelku osolíme, opepříme a ze všech stran opečeme na oleji (doporučuji v pánvi nebo hrnci vhodném do trouby). Poté křepelky obalíme slaninou - na jednu křepelku vyjdou dva plátky slaniny....
víceMajonéza s kayenským pepřem
Žloutky osolíme, opepříme a smícháme s hořčicí a vinným octem. Můžeme míchat v mixéru nebo ručně metličkou. Za stálého míchání přiléváme olej. Mícháme do té doby, kdy získáme hustou...
víceFazolová pomazánka s rajčaty
Fazole slijeme a rozmačkáme vidličkou. Jarní cibulku a rajčata nakrájíme nadrobno. Česnek prolisujeme. Petrželku nasekáme. Vše smícháme, osolíme a opepříme. Utřeme s žervé.
víceKuřecí yakitori s rýží
Smícháme 4 lžíce sójové omáčky, 1 lžíci cukru a mirin (rýžové víno). Vaříme na mírném plameni, až se cukr rozpustí. Pak vaříme ještě minutu. Odstavíme z ohně a přidáme lžíci miso pasty. ...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 322Portobello burger
1) Připravíme si špenátové pesto: 50 g špenátu dáme do hmoždíře a společně s pekanovými ořechy, česnekem, pecorinem, olivovým olejem a hrubozrnnou solí utřeme do pasty. 2) Připravíme si...
víceGrilovaná panenka s pikantním ananasem
1) Panenku rozdělíme na porce a prsty do ní vetřeme sůl a pepř. Grilujeme dozlatova. 2) Ananas nakrájíme na kostičky, chilli papričku najemno, obojí orestujeme na oleji. Přidáme pepř a...
víceMoqueca de camarao
1) Krevety smícháme s prolisovaným stroužkem česneku a citronovou šťávou a necháme 15 minut marinovat. 2) Cibuli nakrájíme najemno a opékáme na oleji spolu se zbylými prolisovaným stroužky...
víceHovězí tataráček s okurkami
1) Maso nasekáme na jemno, promícháme s olejem, osolíme a opepříme. 2) Šalotky, okurku a pažitku nasekáme na jemno a zamícháme do masa. 3) Podáváme ozdobené jarní cibulkou. 4) K tomu...
víceSnová kaše s uzeným masem a kyselými okurkami
1) Brambory uvaříme s česnekem a masem doměkka. 2) Okurky nakrájíme na kostičky, jarní cibulku nadrobno a smícháme je. Přidáme dijonskou hořčici a lžíci olivového oleje. 3) Brambory...
víceSalsa z pečených rajčat
1) Rajčátka napůlíme, smícháme s olivovým olejem a dáme je na pečící papír. Pečeme 10-15 minut. 2) Jarní cibulku nasekáme i s natí, smícháme ji s rajčátky, solí, pepřem a zakápneme olivovým...
víceČedarový dip
1) Čedar nastrouháme. 2) Vyšleháme mléko s vejci, zašleháme hořčici a polovinu čedaru. Dáme vařit. 3) Škrob smícháme s vodou. Až čedarová směs začne pobublávat, přidáme ho k ní. 4)...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele